her sey...

Monday, January 28, 2013

Kendin Yap - Emzirme atleti

Bir kendin yap projesiyle daha karşınızdayım :) Doğumdan sonra kullanmak için emzirme atletlerine bakmaya başlamıştım. Aslında ben atlet olayına pek alışamadığımdan ve sevmediğimden daha çok ince askılı tişört benzeri bir şeyler bakıyordum. Malesef piyasadaki emzirme atletlerinin çoğu çirkin ve çok kalın askılı. Özellikle yaz aylarında oldukça çirkin bir görüntü olur. Mağazaları gezerken Penti'deki atletler çarptı gözüme, üstelik %50 indirime girmişlerdi. Askı yerleri ayarlı ve küçük halkacıklarla tutturulmuştu. Hemen aklıma bir fikir geldi tabi. Şimdi güzel bir emzirme tişörtüne sahibim, yazın özellikle şeffaf gömleklerin altında güzel duracak. 2 çıtçıt, 1 makas, hangi renk atlet alacaksınız o renkte dikiş ipliği ve iğnesine ihtiyacımız olacak.
Çıtçıtları her tuhafiyede hatta marketlerde bile bulabilirsiniz.
Bu da değiştireceğimiz atletimiz. Halkacıklı olmasına gerek bile yok aslında, askıları birleşim yerlerinden kesip, dikebilirsiniz de.
Öncelikle halkacıkları bir makas ya da pense yardımıyla kırıyoruz.
Sonra da askı ve atlete çıtçıtları dikiyoruz.
Vee şeffaf bluzlarımızın ve gömleklerimizin altında güzel duracak ince askılı bir atletimiz, çok sıcak havalarda giymek için askılı bir tişörtümüz oluyor.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

SILAHA HAYIR! Silahlar yilda yaklasikk yarim milyon kisiyi olduruyor. Cok daha fazla sayida kisi ise sakat kaliyor, iskence goruyor veya evlerini terk edip kacmak zorunda kaliyor. Silahlanmadaki bu kontrolsuz artis insan haklari ihlallerinin artmasina, catismalarin siddetlenmesine yol aciyor. Yoksulluga neden oluyor (Amnesty-Turkiye).

Kadina Siddete Hayir!
GipsyKings.Net
JOSE MERCE
itiraf.com - hayat okulu
Tikla Kardesini Sec
Losemiyle Savas!

Diyet KardeÅŸliÄŸi



Google